Salone del Mobile, 2023

ÚJ BÚTOR KOLLEKCIÓK MILÁNÓBAN

A Milánóban áprilisban megrendezett Salone del Mobile 2023-as kiállításon a legtöbb bútorgyártó új kollekcióval mutatkozott be – a régebbi kollekciókat az újjal ötvözve izgalmasabbnál izgalmasabb enteriőrök születtek, amiket a helyszínen tártak a nagyérdemű elé. Itt azonban könnyű volt elszalasztani a standok felkeresését, hiszen hacsak az ember nem maratonfutó, 5 nap alatt bejárhatatlan a teljes rendezvény.

Szerencsére a technikai vívmányoknak köszönhetően immár számos, általunk forgalmazott bútorgyártó strandja elérhető virtuális sétán keresztül is – összegyűjtöttük a kedvenceinket:

Liu.Jo Living virtuális séta

A fiatalos márka akkor sem veszít a lendületességéből, ha bútorokról van szó. A frissességet sugárzó stand 3D-s sétával is bejárható:

A mérőszalagot használva a bútorok pontos mérete is megtekinthető.

Shake Design:

A legnívósabb matériákat elegyítő olasz gyártó grandiózus pavilonja egy gyors regisztrációt követően könnyen megtekinthető:

Figyelembe ajánljuk a legújabb gardróbszekrényt, melynek különlegessége, hogy az új felületkezelés eredményeképp a tömör fa ajtók betonnal lamináltak. Meghökkentő, de mégis puha, rendkívül kellemes tapintásúak.

Paolo Castelli:

A patinás olasz bútorgyártó virtuális sétája során egy párizsi lakásba csöppenünk:

Mindenképp érdemes kilátogatni az erkélyre és még egy titkos kert is megbújik az egyik ajtó mögött! Még több, hagyományos, kézműves technikával Olaszországban készített bútorokért és azok testre szabásáért keress minket.

  • Salone del Mobile, 2023

    Salone del Mobile, 2023

    ÚJ BÚTOR KOLLEKCIÓK MILÁNÓBAN A Milánóban áprilisban megrendezett Salone del Mobile 2023-as kiállításon a legtöbb bútorgyártó új kollekcióval mutatkozott be – a régebbi kollekciókat az újjal ötvözve izgalmasabbnál izgalmasabb enteriőrök születtek, amiket a helyszínen tártak a nagyérdemű elé. Itt azonban könnyű volt elszalasztani a standok felkeresését, hiszen hacsak az ember nem maratonfutó, 5 nap alatt……