A LUXURY DESIGNRÓL

A Luxury Design Kft.

A Luxury Designt 2010-ben alapítottam azzal a céllal, hogy Magyarországon is elérhetővé váljanak a neves olasz bútorgyártó cégek lakberendezési tárgyai.

Olaszországban élő magyarként 1990 óta foglalkozom Olaszország és Magyarország közötti kereskedelmi tevékenységgel – piackutatással, valamint kulturális programok szervezésével.
Már gyerekkoromban vonzottak a szép, harmonikus vonalakat rejtő tárgyak és a mediterrán világban rejlő szépségek. A sors úgy akarta, hogy az álmaim teljesüljenek és a csodálatos Italia lett a hazám. Sose felejtettem el gyökereim, a honvágy a szülőhazához kötött, így valamit ki kellett gondolni, hogyan lehet párosítani az itthont az otthonnal.

A sors ismét gondoskodott erről, és teljesen véletlenül, 2000-ben egy tolmácsolási feladat révén Milánóba vitt az utam, a Salone del Mobile nemzetközi bútor kiállításra, mely hangulata teljesen elvarázsolt.
A Luxury Design azóta a legnevesebb olasz bútorgyártó cégek magyarországi érdekeit képviseli. A partnerek kiválasztásánál a kimagasló minőség az elsődleges szempont.
A Luxury Design által képviselt gyártók világszerte ismert márkák, a piacon jelentős szerepet töltenek be.

Így például otthonok berendezésénél a CANTORI - PAOLO CASTELLI – GIORGIO COLLECTION – COSTANTINI PIETRO, egy iroda kialakítása esetében a CODUTTI vagy kültérre a ROBERTI bútorokat ajánljuk.
Közel 30 éves tapasztalattal és alapos olaszországi ismerettel segítséget tudunk nyújtani tervezőknek, belsőépítészeknek, lakberendezőknek is.