VG NEWTREND

- csillárok és kiegészítő dísztárgyak

A VG Newtrend autentikus és egyedi tárgyak gyűjteményét bocsátja a belsőépítészek rendelkezésére, hogy azokat exkluzív projektekben használhassák.

Mindig más, soha nem konformista, kulturált és mérsékelten hivalkodó luxus jellemzi, a stílusosan dekoratív design folyamatos kutatásának eredményeként.

A modernitás és a hagyomány tökéletes fúziója, ahol az ellentétek egymást erősítik egy közös szálon: az eklektikus design és a magas minőség eleganciája.

Projektek:

Spa-k & Wellness: a részletekre és a kiegészítőkre való összpontosítás VG-hangulatot teremt.

Bárok: a részletek határozzák meg a terek eredeti hangulatát és valódi jellegét. A VG egy csipetnyi modern és nagyvárosi eleganciát kölcsönöz a legelbűvölőbb tereknek is, mindig izgalmas és nagyon festői hangulatban.

Disco, klubok és kaszinók: a VG erőteljesen és karakteresen meri közvetíteni a szabadság, az energia és a megkülönböztetés üzenetét.

Éttermek: a kifinomult menü mellett egy étterem a térben is kifejezi személyiségét, ahol minden együttesen egyedi és időtlen hangulatot teremt.

Esküvők és események: a VG a luxus ünneplését képviseli, amit exkluzivitásként, megkülönböztetésként és magas minőségként értelmeznek, hogy egy napot kivételessé és különlegessé tegyenek.

Magánrezidenciák és villák: VG eleganciát és értékes kifinomultságot kínál magánházak és luxus rezidenciák számára és tökéletesen illeszkedik a magas színvonalú környezetekhez.

Termékek: virágok, bútorok, kanapék, fotelek, székek, asztalok, tükrök, lábazat, komódok, világítás, fali-, asztali csillárok, bár bútorok, üveg és fa.