A mesterséges intelligencia és a lakberendezés találkozása

PAOLO CASTELLI ÉS A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA

A technológia az életünk számos területét alakítja át. A tévhittel ellentétben a mesterséges intelligencia (MI) nem csak az online térben jelenik meg: mára a lakberendezés világába is begyűrűzött.

Az MI számos módon segítheti a lakberendezők és bútortervezők munkáját: lehetővé teszi a hatékonyabb, pontosabb és kreatívabb tervezést, valamint az ügyfelek számára személyre szabottabb lakberendezési megoldásokat biztosít.

Az MI évek óta jelen van a belsőépítészet világában is: tervezési eszközök és szolgáltatások formájában segíti a kreatív szakembereket,  a cégeket és a felhasználókat.

Az olasz prémium bútorgyártó Paolo Castelli is segítségül hívta az MI-t: a tervezők munkásságában az emberi kreativitás és a mesterséges intelligencia a kontrasztokkal és szokatlan megjelenéssel játszik azért, hogy kiemelje az egyes bútorok ikonikus voltát.

Az olasz konvivialitás (közösséghez tartozás) eszméje a valóság peremén lévő tájban jelenik meg – olyan képekben, amelyek az emberi kreativitást ötvözik az MI által generált világgal.

Paolo Castelli így használja fel a mesterséges intelligenciát bútorainak bemutatására:

Egyedileg, kézműves technikával, Olaszországban készített bútorokért és azok testre szabásáért keress minket.
  • A mesterséges intelligencia és a lakberendezés találkozása

    A mesterséges intelligencia és a lakberendezés találkozása

    PAOLO CASTELLI ÉS A MESTERSÉGES INTELLIGENCIA A technológia az életünk számos területét alakítja át. A tévhittel ellentétben a mesterséges intelligencia (MI) nem csak az online térben jelenik meg: mára a lakberendezés világába is begyűrűzött. Az MI számos módon segítheti a lakberendezők és bútortervezők munkáját: lehetővé teszi a hatékonyabb, pontosabb és kreatívabb tervezést, valamint az ügyfelek……